Kommer snart! Ny hovedversjon av FDV-systemet Plania

Våre kunder kan glede seg til oppgradering av Plania. En hovedversjon er nemlig rett rundt hjørnet. Vi kaller den "Plania 8.18". Noen utvalgte skykunder får versjonen i løpet av august 2023. Etter hvert rulles den ut til alle kundene.

Hva betyr en ny hovedversjon? Får jeg ikke allerede løpende oppdateringer?

Dette er spørsmål flere av kundene våre stiller seg. 

Nåværende versjon av Plania er 8.17. Til denne leverer vi løpende oppdateringer gjennom det vi kaller "service release". En "service release" inkluderer kontinuerlige forbedringer, feilrettinger og nyheter med lav eller begrenset risiko.

En hovedversjon innebærer større endringer som krever god kommunikasjon på forhånd for å unngå eventuelle utfordringer. Det kan for eksempel innebære endringer i metoder og arbeidsflyt som du som bruker må venne deg til, eller systemkravendringer.

Endringer til systemkravet

Plania 8.18 er en hovedversjon som krever større endringer. Vi har endret systemkravene for å kunne gi våre kunder en raskere og mer sikker løsning. En "skykunde" hos oss, uten mange individuelle tilpasninger, trenger ikke bekymre seg. Vi sørger for at din Plania-løsning oppfyller systemkravene.

Har du valgt å installere Plania på egen IT-infrastruktur, må vi snakkes. Vi er klar til å samarbeide med deg og eventuelt din IKT-leverandør for å kartlegge eventuelle tiltak før oppgraderingen.

Hva får jeg egentlig med neste versjon av FDV-systemet?

Fra et brukerperspektiv:

  • Du får løpende oppdateringer og kontinuerlige forbedringer
  • Et oppdatert brukergrensesnitt med bedre kontrast og god helhetsopplevelse
  • Bedre ytelse

Mer informasjon om 8.18 følger etter hvert. Vi oppfordrer våre kunder til å følge med her:

  • I nyhetsbrev og på vår hjemmeside
  • På brukerseminaret
  • I kundeportalen, din supportside

Er det noe du lurer på angående 8.18 allerede nå? Ta direkte kontakt med support pr. telefon eller via kundeportalen.