Ny programvareutvikler i Vitec Plania

Det er med stor glede vi kan presentere vår nye medarbeider i utviklingsavdelingen. 1. november 2023 begynte Thomas Rostrup Andersen hos oss.

Thomas kommer opprinnelig fra Bergen, men bor i Stavanger. Vi er heldige som får han med på laget akkurat nå. Plania er med 8.18-versjonen kommet på ny teknisk plattform. Det legger forholdene godt til rette for en forbedring og flytting av funksjonalitet fra "desktop" til web. 

Samtidig kan Thomas, med sin erfaring og kunnskap, bidra med utvikling av nye funksjoner og forbedringer i Planias webversjon. Thomas har master i teknisk kybernetikk fra NTNU. Han er en allsidig og erfaren utvikler som har jobbet mye med databaser, programmeringsgrensesnitt (API’er) og integrasjoner.

Thomas er en del av en utviklingsavdeling som kjennetegnes av dyktige medarbeidere, godt driv og ikke minst godt humør. Vitec Planias utviklingsavdeling møter dermed kundene med en moderne teknisk plattform, faglig dyktighet og med et smil. De er et lag som sammen skaper et fremtidsrettet og robust produkt som dekker markedets behov i dag og i fremtiden.