Kursoversikt for våren 2023 er lansert

Er det på tide å utvide horisonten om Plania og bruken i FDV-sammenheng?
Er du helt ny som Plania-bruker?

Kvinne foran PC i teams-møte
Teamsmøte for læring av Plania som FDV-verktøy

Vi har kurs for alle typer brukere! Nå ligger kursplanen ute på våre hjemmesider. På denne siden finner du hele oversikten, eller se i menyen øverst til høyre her.

Nybegynnerkurs i Plania for FDV

Er du helt fersk i Plania og lurer på det meste? Da kan et nybegynnerkurs være tingen. Dette tilbyr vi som et digitalt kurs, i Teams. Varigheten er kun to timer.

Vår kursleder, Heidi Marie, vil gå gjennom hele Plania på et overordnet nivå. Inkludert er blant annet å få en forståelse for behovet for, og bruken av, grunndata, dokumenter, rutineoppsett og meldings- og kommunikasjonsmuligheter.

Nybegynner kan med andre ord være deg, enten du er systemansvarlig, superbruker eller daglig bruker.

Også en eiendomsforvalter eller -leder kan ha god nytte av å få en komplett oversikt over systemet. Gjennom programvaren får man reelle data om både aktiviteter og kostnader ved FDV-arbeidet. Har man fakta om drift og vedlikehold, bygg, anlegg eller industrikomponenter kan man optimalisere tiltak og oppnå besparelser.

Nytt heldagskurs om tilstandsbasert vedlikehold i Plania

Nytt av året er heldagskurs i Stavanger om tilstandsbasert vedlikehold. Vår Marcus Lengfeld ønsker deg hjertelig velkommen!

Målgruppen for dette kurset er du som er systemansvarlig, planlegger vedlikehold, arbeider med drift eller er forvalter av bygg og eiendommer, eller lignende.

Målet for Marcus er at når du er ferdig med kurset er du nesten en ekspert på mulighetene som ligger i Planiasystemet. Har du et liknende mål, er dette kurset for deg!

Optimalisering av vedlikeholdsprosesser av bygg og anlegg

Ved å delta i kurset vil du få muligheten til å utforske nye metoder og teknikker i applikasjonen, samt dele erfaringer og synspunkter med andre deltakere. Kanskje du oppdager det tipset som gjør at solen skinner i din Plania-hverdag allerede morgenen etter kursdagen?

Kurs i Plania tilpasset ditt behov og din bedrift

Du finner mange flere kurs, inkludert gratis 30-minutters webinarer i oversikten. Om du ikke finner akkurat det kurset du ønsker, ta kontakt med oss! Vi kan lage et kurs i Plania som gjør at du blir bedre i ditt arbeid med FDV, uansett type organisasjon eller bedrift du jobber i.