Et vellykket 2022-brukerseminar for Plania er gjennomført

26.-27. oktober 2022 gikk Vitec Planias årlige brukerseminar av stabelen i Oslo. Dette er en årlig møteplass for alle våre kunder for å bli inspirert, utveksle erfaringer og ikke minst ha det hyggelig sammen. Programmet var som vanlig rettet mot beslutningstakere, eiere, drift- og vedlikeholdsansvarlige samt IT-ansvarlige av Plania

Vitec Planias brukerseminar: en god møteplass for utveksling av erfaringer

Det var et nyttig seminar for alle parter. Vi fikk gode innspill til videreutvikling og andre tilbakemeldinger fra kundene. Deltakerne fikk råd og tips om optimalisert bruk av Plania i sine arbeidsprosesser. Vi setter stor pris på denne samlingen og vi tar med oss alle innspill i videreutviklingen av våre tjenester. På den måten kan vi tilføre ytterligere verdi for våre kunder.

Det skal "lyse grønt" i eiendomsforvaltning

Vår visjon er at det skal lyse grønt, både i det vi foretar oss og hos våre kunder. Våre kunder skal oppleve nytteverdi i form av mer effektive prosesser, verdiforvaltning av eiendom og miljømessige fordeler når de bruker programvaren.

Planiaproduktet utvikles kontinuerlig i tett samarbeid med kunder samt markedstrender og behov. Vi investerer mye både i ny funksjonalitet, kvalitet, sikkerhet og universell utforming. Deltakerne fikk en fyldig gjennomgang av tilførte endringer og forbedringer siste år.

Eksperttips fra kundene om effektiv FDV

Ingen brukerseminar for Plania uten faglig innslag fra selskapets kunder!

Norsk standard står sentralt for utveksling av informasjon. Å iverksette og bruke standarder bevisst i Plania bidrar til effektive arbeidsprosesser hos kundene.

Når kunder forteller om hvordan de bruker Plania i egen organisasjon, kan både andre kunder og vi bli inspirert. Det ble vi virkelig på årets seminar. Hos kunden var Plania selve kjernen i byggdrift. Sentralt i bruken av Plania stod brukertilpassede grensesnitt for optimaliserte arbeidsprosesser og kostnadskontroll.