Ledig stilling som salgssjef

Er du vår nye salgssjef?

Vi søker en entusiastisk og engasjert Salgssjef for FDV-system (forvaltning, drift og vedlikehold) som ønsker å ta ledelsen for salgsavdelingen vår. Som salgssjef vil du være en sentral aktør i ledergruppen og ha ansvaret for å lede salget av våre FDV systemer i Norge.

Søk via finn.no

Vi ønsker oss en lagspiller som kan lede oss i salgsarbeidet mot nye markeder, flere kunder og som ser etter en unik mulighet til å bygge videre på suksessen sammen med oss.

Ansvarsområder for vår nye salgssjef

Salgsledelse

Du skall lede og ha ansvar for alt salg med fokus på å nå salgsmålene.

Vi verdsetter erfaring fra bruk av FDVsystemer, men teknisk utdannelse er ikke nødvendig. Du vil få ansvar for å sette vår salgsstrategi sammen med ledelsen, og være ansvarlig for å iverksette denne.

Markedsutvidelse

Du skal identifisere nye markedsmuligheter og ta vårt FDV-system inn i ulike segmenter. Vi tenker oss at du følger godt med i markedstrender og behov i markedet og driver god, målrettet "prospecting".

Nettverksbygging

Du bruker ditt solide nettverk til å utvide vår kundebase og styrke vårt omdømme. Vi søker en lagspiller som trives med å samarbeide og bygge relasjoner, gjerne gjennom deltakelse i relevante forum, "events" og nettverk, såvel som direkte kontakt med potensielle kunder.

Salgsorganisasjonsbygging

Vi ønsker en leder som inspirerer til samarbeid og måloppnåelse. En leder som bygger sin suksess i felten med gode bidrag fra hele organisasjonen.

Kundesamarbeid

Utvikle sterke, langsiktige og gode relasjoner med kunder. Noe reising må påregnes, men reisevirksomheten tilpasses i stor grad basert på kundenes plassering.

Om deg

Du har "vært ute en vinternatt før". I det tenker vi at du har god erfaring fra rollen som enten salgsleder eller i salgsroller med utvidet ansvar og stor grad av selvstendig arbeid.

Det kan godt være du selv er tidligere bruker av FDV-systemer, og det er absolutt en fordel. Uansett ser vi for oss at du har et klart og tydelig bilde av verdien av et godt system for forvaltning, drift og vedlikehold.

Har du erfaring fra leietakerforvaltning? Det er i så fall spennende. Teknisk bakgrunn er også spennende, men ingen forutsetning.

Har du erfaring fra salgsledelse, kunnskap om FDV, interesse for systemer og gode løsninger og et ønske på å bygge noe, så vil vi gjerne høre fra deg. Hvis vi skal bruke noen knagger å henge ting på, tenker vi dette er noe vi liker:

  • Teknisk forståelse
  • Nettverk og markedskunnskap
  • Evnen til å se muligheter og jobbe målrettet mot dem
  • En lagspiller som både deler med- og henter verdi fra teamet
  • En leder som tar ansvar og jobber med en "det får vi til"-holdning

Betingelser og arbeidsmiljø

Du skal få betingelser du trives med, gode forsikringer og pensjonsordninger. Vi dekker de verktøy du trenger for å lykkes i rollen din, og trenger du faglig påfyll, har du anledning til å finne muligheter sammen med din nærmeste leder.

Vi er opptatt av å lykkes. Når vi ikke arbeider sammen i Vitec Plania, spiller vi gjerne padeltennis eller gjør hyggelige ting sammen. Det er godt å jobbe hos oss, og folk blir lenge i selskapet. Vi scorer godt på målt trivsel, det er vi ganske stolte av.

Hvordan du søker

Vi tar imot søknader via vår utlysning på finn.no

Søknadsfrist: Snarest. Vi intervjuer fortløpende til stillingen.
Ansettelsesform: Fast

Har du spørsmål?

Lurer du på noe kontakter du Rune Feyling i TINDAR Rekruttering for en prat: epost: rune@tindar.no, tlf.: 41 62 62 03